USB-C Multiport Dock met stroomvoorzieni
De UH3230 verbindt alle apparaten die u ooit hebt gewild om uw dagelijkse USB-C of Thunderbolt 3 laptop in een ogenblik te veranderen naar een geavanceerdere bureaucomputer.

U hoeft niet telkens wanneer u naar uw bureau terugkeert meerdere kabels mee te nemen of aan te sluiten, wat betekent dat u meer tijd hebt om te werken of te spelen en er minder tijd nodig is voor de installatie.

De UH3230 biedt acht poorten voor randapparatuur: USB-C, Gigabit LAN, DisplayPort met Multi-Stream Transport, HDMI, audio en drie USB 3.1 Gen 1 poorten – over een enkele USB-C-kabel. De USB 3.1-poort op het frontpaneel is ideaal voor gegevensoverdracht met hoge snelheden en om snel draagbare apparaten te laden.

De UH3230 ondersteunt een enkel scherm tot 4K-resoluties via DisplayPort of HDMI en dubbele monitoren in spiegel- en uitgebreide modus met resoluties tot 1080p.

Ondersteunt tevens USB-C Power Delivery 2.0, dat bijpassende USB-C laptops van stroom kan voorzien met PD Profile-specificaties van 20 V/3 A, 20 V/1,8 A, 12 V/3 A en 5 V/3 A.
artikelnummer
UH3230-AT-G
prijs
€ 321.10
beschikbaarheid
winkel:
internet:
bestellen
afbeeldingen
specificaties downloads
1x USB-C™
Gigabit
MerkAten
ProductcodeUH3230-AT-G
klik hier voor PDF documentDatasheet
klik hier voor PDF documentDatasheet
klik hier voor PDF documentDatasheet

©2022 Radio Rotor Amsterdam BV
Minimum orderbedrag voor webshop bestellingen is € 10.00.
Kosten bij verzending binnen Nederland: € 7.95.
Geen kosten bij afhalen en bij orders boven de € 100.00.
Alle prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud.
Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.