Adapter USB-C Male - USB A Female / USB-
De alles-in-één-oplossing
Met de CN-365 USB-C to USB + HDMI + USB-C 3-in-1 Adapter van Sitecom kun je een tv, monitor of projector die werkt met HDMI, elk USB-apparaat en je USB-C-stroomkabel aansluiten op de USB-C-poort van je MacBook, Chromebook of Windows-notebook.

Nieuwe USB-C-connector
De nieuwe slanke USB-C-connector is speciaal ontwikkeld zodat hij past op zowel mobiele apparaten als laptops en tablets. Met de omkeerbare plug kun je makkelijk en zonder allerlei gedoe direct apparaten aansluiten.

Een scherm aansluiten dat werkt met HDMI
Sluit een HDMI-scherm aan op de USB-C-poort van je MacBook, Chromebook of Windows-notebook.

Films bekijken op het grote scherm
Bekijk video's vanaf je MacBook, Chromebook of Windows-notebook op een Ultra HD-tv of thuisprojector en geniet van een eersteklas thuisbioscoop-ervaring. Omdat de adapter zowel het video- als het audiosignaal kan overbrengen, heb je geen extra audiokabel of luidspreker nodig.

Je productiviteit verhogen
Je kunt de adapter ook gebruiken om het bureaublad van je notebook op een groter scherm weer te geven en zo je productiviteit te vergroten, of om content te spiegelen, zodat je publiek ziet wat jij ziet.

Kristalhelder Ultra HD-beeld (4K)
De adapter ondersteunt een resolutie voor video-uitvoer tot 3840 x 2160 (Ultra HD) en biedt op elk scherm een kristalheldere kijkervaring.

Alle USB-apparaten aansluiten
Met de USB-C to USB + HDMI + USB-C 3-in-1 Adapter kun je elk USB-apparaat aansluiten op een USC-C-poort.

Alles aansluiten via USB
Met de adapter kun je een USB-apparaat zoals je telefoon, tablet of harde schijf aansluiten op de USB-C-poort. Heb je meer standaard-USB-poorten nodig? Sluit dan een USB-hub aan op de adapter voor nóg meer mogelijkheden.

Bliksemsnel bestanden kopiëren
De USB-C-adapter biedt ondersteuning voor SuperSpeed USB, met overdrachtsnelheden tot 5 Gbps. Je kunt bestanden 10 keer sneller overdragen dan met Hi-Speed USB 2.0. Dit is ideaal voor het kopiëren van Ultra HD-films, complete muziekcollecties en vakantiefoto's.

Je USB-C-oplader aansluiten
De USB-C to USB + HDMI + USB-C 3-in-1 Adapter heeft ook een USB-C-poort die ondersteuning biedt voor USB Power Delivery.

Houd je apparaat opgeladen
De adapter heeft een USB-C-poort waarom je de USB-C-stroomkabel van je MacBook, Chromebook of Windows-notebook kunt aansluiten. Zo zorg je dat je apparaat ook opgeladen blijft terwijl je een scherm en USB-apparaat hebt aangesloten.

Direct klaar voor gebruik
De adapter is direct vanuit de verpakking klaar voor Plug & Play-gebruik. Sluit de adapter eenvoudigweg aan op de USB-C-poort van je MacBook, Chromebook of Windows-notebook, zonder dat je verdere drivers hoeft te installeren. De adapter is compatibel met alle besturingssystemen.

Tien jaar garantie
De CN-365 USB-C to USB + HDMI + USB-C 3-in-1 Adapter wordt geleverd met de uitgebreide Sitecom-garantie van tien jaar. Je activeert deze langdurige garantie door het product binnen drie weken na aankoop te registreren.
artikelnummer
CN-365
prijs
€ 97.30
beschikbaarheid
winkel:
internet:
bestellen
afbeeldingen
specificaties downloads
Verguld
Giftbox
ABS
USB-C Male - USB A Female / USB-C Female / HDMI Female
Zwart
USB-C™ Female
HDMI Female
USB A Female
USB-C™ Male
MerkSitecom
ProductcodeCN-365
EAN8716502030309
geen downloads beschikbaar

©2021 Radio Rotor Amsterdam BV
Minimum orderbedrag voor webshop bestellingen is € 10.00.
Kosten bij verzending binnen Nederland: € 7.95.
Geen kosten bij afhalen en bij orders boven de € 100.00.
Alle prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud.
Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.